Dotterbloem 54

8043 NA Zwolle

Nederland

RUILEN 

 1. producten kunt u ruilen binnen 7 werkdagen.
 2. Indien u één of meerdere producten wenst te ruilen dan kunt u dit doorgeven op info@leukekindercadeautjes.nl
 3. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd.
 4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Leuke Kindercadeautjes niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 5. Voor het opsturen van de vervangende artikelen worden verzendkosten in rekening gebracht.
 6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Leuke Kindercadeautjes zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Leuke Kindercadeautjes de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.


 

RETOURNEREN

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 7 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

 1. Stuur ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigt in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
 3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Leuke Kindercadeautjes niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
 5. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
 6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Leuke Kindercadeautjes zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Leuke Kindercadeautjes de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.